Parkeren Schiphol Tips

Wil je lang parkeren bij Schiphol? Hier enkele tips

De Nederlanders zijn een reislustig volkje, we pakken maar wat graag het vliegtuig naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Schiphol is in de meeste gevallen de luchthaven vanwaar we vertrekken. Veel mensen reizigers komen met de auto naar Schiphol. Zeker in vakantietijd is het erg lastig om een plek te vinden om lang je auto lang te kunnen parkeren bij Schiphol voor een acceptabele prijs. Wij hebben voor jou een aantal handige tips die het je een stuk gemakkelijker maken.

Vergelijk en bespaar

Als je bij Schiphol lang wilt parkeren, is dit niet goedkoop. Zeker als je op Schiphol zelf gaat parkeren, waar je voor een week op P3 € 49,95 betaalt. Rondom Schiphol liggen veel parkeergelegenheden die vaak veel aantrekkelijkere tarieven hebben. Zeker als je voor een langere periode kan dit voordeel flink oplopen. Het loont dus zeker om vooraf de diverse mogelijkheden te bekijken.

Rondom Schiphol liggen wel dertig verschillende parkings. Vaak is de ligging wat afgelegener en zijn ze dus niet zo heel gemakkelijk te vinden. Het is dus handig om vooraf een vergelijking te maken en te reserveren.

Een vergelijking kun je heel gemakkelijk maken via Airportdeal. Op deze vergelijkingssite kun je in een mum van tijd de goedkoopste parkeerplek vinden. Het werkt heel eenvoudig. Je voert de luchthaven in en de periode dat je wilt parkeren. Nadat je op de zoekknop hebt gedrukt, krijg je direct de beschikbare opties op je beeldscherm te zien.

Hierbij kan je tevens bekijken op welke afstand de diverse aangeboden parkings van de luchthaven liggen. Meestal is dit niet veel meer dan zo’n tien minuten en die ben je vanaf P3 op Schiphol ook al snel kwijt. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Het vervoer van en naar de vertrekhal is over het algemeen inbegrepen in de prijs. Door via Airportdeal te vergelijken, kun je dus snel de voor jou ideale parking vinden en op je gemak parkeren bij Schiphol. Een hele geruststelling toch?

Boek tijdig en online

Net zoals bij vliegtickets varieert ook de prijs voor een parkeerplek voor je auto. De beschikbaarheid van ruimte bepaald voor een deel de prijs. Hierbij geldt in de regel dat hoe eerder je boekt, des te voordeliger het is. Boek je net voor je vertrek, is de kans groot dat de beschikbaarheid zeer beperkt is. De prijs zal dan in veel gevallen een stuk hoger liggen. Dit geld zeker voor de vakantieperiodes als het erg druk is. Als je zonder reservering op zoek gaat naar een plek betaal je zomaar dertig procent meer. Dat is natuurlijk zonde van je geld.

Een belangrijke tip is dan ook om altijd online en zo vroeg mogelijk een reservering te maken. Kan ik mijn reservering wijzigen? Dit is een veel gestelde vraag. Als je via Airportdeal je reservering maakt, is dit geen enkel probleem. Je kunt dit via het contact formulier je wijziging doorgeven. Of je nu met een andere auto komt, of op een ander tijdstip, het wordt voor je geregeld.

Geplaatst in Page.