Je hond veilig vervoeren? Probeer eens een hondenrek

Wanneer je een bezorgde hondeneigenaar bent dan is het hondenrek een perfect accessoire. Het rek is niet alleen geschikt voor een hondenbezitter maar ook voor de verkeersveiligheid. Op deze manier bescherm je iedereen in de auto tegen onbeveiligde voorwerpen.

Het hondenrek

De hondenrekken zijn gemaakt door vakmensen die ervaring hebben. De rekken zijn ook gemaakt voor het specifieke voertuig die iedereen heeft. Daardoor past het ook perfect. Het is ook nog eens met standaard gereedschap gemakkelijk in vijftien minuten te plaatsen. En juist daardoor ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer dit nodig mocht zijn. Deze hondenrekken zijn een fraaie interieuraanpassing aan de auto. De rekken zijn gemaakt van laser gesneden, precisie gelast zacht staal en vakkundig afgewerkt met organische nylon poedercoating. Daardoor is het krasbestendig en sterk.

Geschikt voor verkeersveiligheid

Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken waarbij mensen gewond raken door de losse spullen die er in een kofferbak liggen. Dit kan van sporttassen tot boodschappentassen zijn. Het blijkt wel dat spullen die op het gezicht ongevaarlijk lijken toch eigenlijk wel heel erg gevaarlijk kunnen zijn tijdens een ongeval met de auto. Wanneer je een Travall Hondenrek hebt heb je toch wel de meeste gevaarlijke onderdelen beschermd om door de auto te gaan wanneer er een auto-ongeluk plaats vindt.

Travell kofferbakmatten

Als het schoonmaken van je kofferbak eigenlijk een beetje te veel begint te worden kan je overwegen om de kofferbakmatten van Travell te nemen. De matten zijn eenvoudig schoon te maken en je hebt geen uren nodig om je kofferbak te stofzuigen. En wanneer je ook nog eens spullen moet vervoeren is er een antislip laag.

Kofferbakmatten voor de auto

Wanneer je iets wilt hebben tegen slijtage dan is de kofferbakmat voor honden een hele goede optie. Dit gaat dagelijkse slijtage tegen. En dat is niet het enige wat het doet. Het maakt de geluiden van de weg minder, door de opstaande rand komen eten en drinken resten niet op het interieur. De matten zijn allen op maat gemaakt voor elke auto, hebben een vanillegeur die langdurig blijft hangen en ze zijn te combineren met de hondenrekken.

Kofferbakmatten ontwerp

De kofferbakmatten zijn sterk van ontwerp en op maat gemaakt voor ieder merk of model auto. Doordat ze op maat gemaakt zijn passen ze perfect in het model auto wat je hebt. Ze hebben een veilige en uitstekende pasvorm en kunnen eenvoudig verwijderd worden. Ook kunnen de matten uitgeklopt of afgespoten worden wanneer ze schoon gemaakt moeten worden.

Materiaal kofferbakmatten

Het materiaal voor de kofferbakmatten is van duurzaam rubber zodat de kwetsbare gebieden in je auto beschermd worden voor slijtage. Het is sterk, flexibel en heeft antislip. Tevens hebben de matten een verhoging aan de buitenrand op eten en drinken resten vast te houden. Dit is natuurlijk bij regenachtig weer heel erg handig. Doordat de matten ook nog eens het geluid van de weg afnemen is dat erg fijn als je zonder hoedenplank rijdt. Het is dus niet alleen bescherming wat de matten bieden.

 

 

Geplaatst in Page.