Online vakanties reserveren: altijd voordeliger!

Vergelijk de prijs van een groot aantal online reserveringssystemen

Online-Reserveren.nl geeft u toegang tot een groot aantal online reserveringssystemen om uw vakantie online te boeken: rechtstreeks en real-time. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om eenvoudig het complete aanbod en de prijzen van diverse aanbieders te vergelijken.

Prijsvergelijking

Zoekt u bijvoorbeeld een hotel in een bepaald land of in een bepaalde stad, dan vindt u op de betreffende pagina het aanbod van een reserveringssysteem (dat met het meest uitgebreide aanbod of met de beste aanbiedingen) maar tevens links naar alle andere reserveringssystemen die in die plaats hotels aanbieden.

Daarnaast staan op dezelfde pagina’s meteen links naar vliegtickets, vakantiehuizen, campings, huurauto’s etc. op dezelfde bestemming. Ook voor deze produkten kan vervolgens weer eenvoudig een vergelijking gemaakt worden tussen de diverse aanbieders.

Lees de voorwaarden van de leveranciers voordat u boekt (deze worden steeds duidelijk vermeld op de boekingspagina’s) en vergeet niet een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten!

Geen reisbureau of reisorganisatie

Online-Reserveren.nl is geen reisbureau of reisorganisatie: we wijzen u slechts de weg naar de aanbieders van reizen en aanverwante produkten. Daarbij zijn we niet gebonden aan een of enkele aanbieders, waardoor we u een zo compleet mogelijk overzicht kunnen bieden.

We kunnen u echter geen antwoord geven op specifieke vragen over deze produkten: daarvoor moet u bij de aanbieder zijn. De contactgegevens daarvan krijgt u op zijn laatst te zien voordat u een definitieve boeking maakt: doorgaans betreft dit naast het straatadres en een e-mailadres of contactformulier ook een call center met ruime openingstijden.


De mogelijkheden om online te reserveren nemen continu toe, zo ook het aantal databases dat traveltastic.eu ontsluit. Mail ons gerust