About

Als u een vakantie boekt, dan verwacht u een uitstekende maar vooral persoonlijke service van uw reisburo. Of het nu gaat om avontuurlijke groepsreizen, een ware droomcruise, een vliegtuigticket naar Londen of een luxe stedentrip. U verdient alle aandacht; het is immers úw reis.

Wij, van traveltastic.eu, informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Bovendien werken wij op ons kantoor met een klein maar uiterst ervaren team. Dat is een stuk persoonlijker waardoor er een prettige relatie ontstaat tussen klant en medewerker. Ons team van reisadviseurs weet dan ook waar het om gaat. Regelmatig bezoeken wij zélf de bestemmingen en laten wij ons ter plekke informeren over de lokale in’s en out’s. En die ervaringen delen wij graag met u.

Op ons kantoor in Antwerpen regelen we het allemaal voor u. Wij zijn gespecialiseerd in groepsreizen, cruises, reizen-op-maat én bestemmingen in het luxe segment. Bovendien hebben we ons in de loop der jaren ontwikkeld tot een ware Turkije-specialist.

Van het begin tot het eind staan wij voor u klaar. Wij maken altijd prijsvergelijkingen. Ook bij dat ene vliegretourtje naar Londen. Daarnaast adviseren wij over (doorlopende) reis-, en annuleringsverzekeringen. Het regelen van autohuur, waar ook ter wereld, is geen probleem. Zelfs als u al ter plekke bent. Wij noemen dat optimale service.

Over ons

 

Wij vinden dat logisch. Want ú wilt optimaal vakantie vieren.  Stapt u eens vrijblijvend ons kantoor binnen. Of bel ons om een afspraak te maken.  Om ons jubileum extra luister bij te zetten hebben wij het gehele jaar elke maand 10 aanbiedingen. U vindt de aanbiedingen op deze website of op het aanbiedingenbord bij het reisburo. Wilt u maandelijks geinformeerd worden via de e-mail.