Parkeren Schiphol Tips

Wil je lang parkeren bij Schiphol? Hier enkele tips

De Nederlanders zijn een reislustig volkje, we pakken maar wat graag het vliegtuig naar de meest uiteenlopende bestemmingen. Schiphol is in de meeste gevallen de luchthaven vanwaar we vertrekken. Veel mensen reizigers komen met de auto naar Schiphol. Zeker in vakantietijd is het erg lastig om een plek te vinden om lang je auto lang te kunnen parkeren bij Schiphol voor een acceptabele prijs. Wij hebben voor jou een aantal handige tips die het je een stuk gemakkelijker maken.

Vergelijk en bespaar

Als je bij Schiphol lang wilt parkeren, is dit niet goedkoop. Zeker als je op Schiphol zelf gaat parkeren, waar je voor een week op P3 € 49,95 betaalt. Rondom Schiphol liggen veel parkeergelegenheden die vaak veel aantrekkelijkere tarieven hebben. Zeker als je voor een langere periode kan dit voordeel flink oplopen. Het loont dus zeker om vooraf de diverse mogelijkheden te bekijken.

Rondom Schiphol liggen wel dertig verschillende parkings. Vaak is de ligging wat afgelegener en zijn ze dus niet zo heel gemakkelijk te vinden. Het is dus handig om vooraf een vergelijking te maken en te reserveren.

Een vergelijking kun je heel gemakkelijk maken via Airportdeal. Op deze vergelijkingssite kun je in een mum van tijd de goedkoopste parkeerplek vinden. Het werkt heel eenvoudig. Je voert de luchthaven in en de periode dat je wilt parkeren. Nadat je op de zoekknop hebt gedrukt, krijg je direct de beschikbare opties op je beeldscherm te zien.

Hierbij kan je tevens bekijken op welke afstand de diverse aangeboden parkings van de luchthaven liggen. Meestal is dit niet veel meer dan zo’n tien minuten en die ben je vanaf P3 op Schiphol ook al snel kwijt. Daar hoef je het dus niet voor te laten. Het vervoer van en naar de vertrekhal is over het algemeen inbegrepen in de prijs. Door via Airportdeal te vergelijken, kun je dus snel de voor jou ideale parking vinden en op je gemak parkeren bij Schiphol. Een hele geruststelling toch?

Boek tijdig en online

Net zoals bij vliegtickets varieert ook de prijs voor een parkeerplek voor je auto. De beschikbaarheid van ruimte bepaald voor een deel de prijs. Hierbij geldt in de regel dat hoe eerder je boekt, des te voordeliger het is. Boek je net voor je vertrek, is de kans groot dat de beschikbaarheid zeer beperkt is. De prijs zal dan in veel gevallen een stuk hoger liggen. Dit geld zeker voor de vakantieperiodes als het erg druk is. Als je zonder reservering op zoek gaat naar een plek betaal je zomaar dertig procent meer. Dat is natuurlijk zonde van je geld.

Een belangrijke tip is dan ook om altijd online en zo vroeg mogelijk een reservering te maken. Kan ik mijn reservering wijzigen? Dit is een veel gestelde vraag. Als je via Airportdeal je reservering maakt, is dit geen enkel probleem. Je kunt dit via het contact formulier je wijziging doorgeven. Of je nu met een andere auto komt, of op een ander tijdstip, het wordt voor je geregeld.

Je hond veilig vervoeren? Probeer eens een hondenrek

Wanneer je een bezorgde hondeneigenaar bent dan is het hondenrek een perfect accessoire. Het rek is niet alleen geschikt voor een hondenbezitter maar ook voor de verkeersveiligheid. Op deze manier bescherm je iedereen in de auto tegen onbeveiligde voorwerpen.

Het hondenrek

De hondenrekken zijn gemaakt door vakmensen die ervaring hebben. De rekken zijn ook gemaakt voor het specifieke voertuig die iedereen heeft. Daardoor past het ook perfect. Het is ook nog eens met standaard gereedschap gemakkelijk in vijftien minuten te plaatsen. En juist daardoor ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer dit nodig mocht zijn. Deze hondenrekken zijn een fraaie interieuraanpassing aan de auto. De rekken zijn gemaakt van laser gesneden, precisie gelast zacht staal en vakkundig afgewerkt met organische nylon poedercoating. Daardoor is het krasbestendig en sterk.

Geschikt voor verkeersveiligheid

Er gebeuren jaarlijks veel ongelukken waarbij mensen gewond raken door de losse spullen die er in een kofferbak liggen. Dit kan van sporttassen tot boodschappentassen zijn. Het blijkt wel dat spullen die op het gezicht ongevaarlijk lijken toch eigenlijk wel heel erg gevaarlijk kunnen zijn tijdens een ongeval met de auto. Wanneer je een Travall Hondenrek hebt heb je toch wel de meeste gevaarlijke onderdelen beschermd om door de auto te gaan wanneer er een auto-ongeluk plaats vindt.

Travell kofferbakmatten

Als het schoonmaken van je kofferbak eigenlijk een beetje te veel begint te worden kan je overwegen om de kofferbakmatten van Travell te nemen. De matten zijn eenvoudig schoon te maken en je hebt geen uren nodig om je kofferbak te stofzuigen. En wanneer je ook nog eens spullen moet vervoeren is er een antislip laag.

Kofferbakmatten voor de auto

Wanneer je iets wilt hebben tegen slijtage dan is de kofferbakmat voor honden een hele goede optie. Dit gaat dagelijkse slijtage tegen. En dat is niet het enige wat het doet. Het maakt de geluiden van de weg minder, door de opstaande rand komen eten en drinken resten niet op het interieur. De matten zijn allen op maat gemaakt voor elke auto, hebben een vanillegeur die langdurig blijft hangen en ze zijn te combineren met de hondenrekken.

Kofferbakmatten ontwerp

De kofferbakmatten zijn sterk van ontwerp en op maat gemaakt voor ieder merk of model auto. Doordat ze op maat gemaakt zijn passen ze perfect in het model auto wat je hebt. Ze hebben een veilige en uitstekende pasvorm en kunnen eenvoudig verwijderd worden. Ook kunnen de matten uitgeklopt of afgespoten worden wanneer ze schoon gemaakt moeten worden.

Materiaal kofferbakmatten

Het materiaal voor de kofferbakmatten is van duurzaam rubber zodat de kwetsbare gebieden in je auto beschermd worden voor slijtage. Het is sterk, flexibel en heeft antislip. Tevens hebben de matten een verhoging aan de buitenrand op eten en drinken resten vast te houden. Dit is natuurlijk bij regenachtig weer heel erg handig. Doordat de matten ook nog eens het geluid van de weg afnemen is dat erg fijn als je zonder hoedenplank rijdt. Het is dus niet alleen bescherming wat de matten bieden.